tag:blogger.com,1999:blog-7469625599029614098.post6723036441371182149..comments2023-08-06T05:51:51.708+02:00Comments on Kakemilla: Ferrero Rocher Deluxe CakeKakemillahttp://www.blogger.com/profile/17285603797725276250noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7469625599029614098.post-3233559935460196632013-06-03T00:27:06.466+02:002013-06-03T00:27:06.466+02:00Hei Birgit!!! Tusen takk for kjempehyggelig tilbak...Hei Birgit!!! Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding! Er så glad for at du / dere likte den!!! :) :) :) Jeg har bare lyst til å anbefale en annen kake, litt i samme gate, men kanskje litt mer "barnevennlig", nemlig min Cookies & Cream Cake! Den er jeg sikker på at minsten også vil like hele av, både kakebunnen, fyllet og kremen! :) Håper du finner flere oppskrifter her inne som du får lyst til å lage, og igjen, kjempehyggelig å høre fra deg!<br />Hilsen CamillaKakemillahttps://www.blogger.com/profile/17285603797725276250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7469625599029614098.post-49661074399211935542013-06-02T23:26:12.773+02:002013-06-02T23:26:12.773+02:00Hei! Prøvde denne for litt over en uke siden. Den ...Hei! Prøvde denne for litt over en uke siden. Den falt i smak hos alle. Vel, minsten på 3 år ville helst bare ha sjokoladekremen som var på toppen og sidene, men ellers falt den i smak. Den ble høy og fin... og mektig. Den holdt seg også bra. Den ble servert samme dag som den ble bakt, men siste stykke ble spist en uke senere.<br />Hilsen BirgitBirgit Mathisennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7469625599029614098.post-19232090407659833102013-05-20T00:28:21.411+02:002013-05-20T00:28:21.411+02:00Hei Birgit! Så koselig aa høre at du har lyst til ...Hei Birgit! Så koselig aa høre at du har lyst til å bake denne! Anbefaler det ja, den er utrolig god om jeg skal si det selv....;) I utgangspunktet anbefaler jeg å servere den samme dagen den er pyntet siden det er fersk krem i fyllet. Men når det er sagt er den minst like god dagen etter....Om du har tid, server den nyfylt samme dag, men passer det bedre for deg så fyller du den bare kvelden i forveien. Husk bare at sjokoladekremen er en smørkrem som "hardner" litt i kjøleskapet så la den gjerne stå i romtemperatur 10-15 minutter før servering slik at den mykner litt. <br />Bunnen kan du gjerne lage et par dager i forveien og oppbevare den godt innpakket i plast. Den kan også lages lengre tid i forveien og fryses.<br />Veldig hyggelig om du forteller hva du syntes om resultatet når du lager den!! :)<br />Hilsen CamillaKakemillahttps://www.blogger.com/profile/17285603797725276250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7469625599029614098.post-39582806305003974152013-05-19T22:24:10.120+02:002013-05-19T22:24:10.120+02:00Denne høres ut som om den må prøves. Er den best å...Denne høres ut som om den må prøves. Er den best å servere med en gang den er bake eller gjør den seg best om den får stå over natta?Birgit Mathisennoreply@blogger.com